Logo Pieteresk.

Het huis en de tuin

Vakantiehuis Pieteresk is bij uitstek geschikt voor families en kinderen. Het is een ruim huis en er zijn genoeg kamers en bedden. Door de slaapkamer beneden is het ook voor families met opa en oma’s geschikt. De kinder slaapkamer boven is voorzien van een stapelbed en een 1-persoons bed.

 

Als u met een baby komt en u neemt een eigen slaapzakje mee, dan is dat voldoende.  Er is namelijk een ledikant aanwezig met een nieuw matrasje en hoeslakens. Verder beschikken we over een wipper en een kinderstoel. U bent vrij deze door het hele huis te gebruiken.

Kinderslapkamer met ledikant. Kinderstoel en wipper vrij te gebruiken.

Met (kleine) kinderen is uit eten niet altijd een optie, onze keuken is daarom goed uitgerust zodat u zelf eenvoudig maaltijden kunt bereiden. Bovendien is er een staafmixer voor de babyhapjes en een magnetron voor de melkflessen. Voor een vakantie met kinderen en/of baby is het dan ook ideaal, u hoeft nauwelijks iets mee van huis te nemen.

 

De vele doorkijkjes, gangetjes en hoekjes maken het speels en vooral leuk om verstoppertje te spelen. En de speelzolder is natuurlijk helemaal het einde. Kleuren, krijten en lezen; alles kan. Er zijn ook diverse spellen aanwezig, een telraam, zitzakken, een kinderkeukentje, lego en (kinder)films. Dus op herfstachtige dagen is het juist gezellig om ook eens met de kinderen binnen te spelen. De grote tuin en de directe omgeving van ons vakantiehuis biedt voor kinderen ook veel vertier. Genoeg ruimte om te rennen en te spelen. We hebben een buitenkar en een schommel en wie weet ontdekken ze de boomhut wel…

Keuken. De tuin met buitenkar.

Activiteiten

In Pieterburen zijn diverse activiteiten voor kinderen te vinden. Maar ook in de nabije omgeving, op een paar minuten rijden van Pieterburen, is er genoeg te doen:

Logo Pieteresk.

Hoofdstraat 133
Pieterburen

Joke Reitsema

info@pieteresk.nl

+31 (0)6 - 4517 1005